En kurv til å ha småting i

Da blei det ei ny kurv til da, jeg kom nemlig tidlig hjem fra jobb i dag og det klødde i fingrene etter å lage noe av de nye stoffbitene mine. Jeg rydda spisebordet og fant frem sysakene mine i en fei og satte meg ned. Her er resultatet etter en times samvær med den kjære symaskina mi...

 

Stoffet er kjøpt på Puls Averøy, mens de heklede blomstene er kjøpt hos Panduro. Kurven ble ikke så stor, men akkurat passe til å ha på hylla i gangen til småting som slenger rundt omkring, som for eksempel lypsyler, tyggis, hårstrikk, nøkkler og solbriller.

Ha en fortsatt fin dag!! =)3 kommentarer

Kristina Moen Gundersen

06.apr.2010 kl.19:33

Den ble fin, sånn som alt annet du lager! :-D

Hobbystua

06.apr.2010 kl.23:03

Heisann:) Takker for invitasjonen fra deg,,og det er alltid gøy og få bli kjent med andre bloggere også. Nå har jeg tittet igjennom bloggen din og ser at du har intresse for håndarbeider. Kurven du har sydd er kjempeflott og vær glad for at du har din symaskin som en fin avkobling,,,jeg er ikke noe flink til å bruke den,,men det er strikke/hekling som er min store intresse. Ha en fortsatt fin uke:))

Ida Gundersen

07.apr.2010 kl.19:14

Hobbystua: Takk for kjempehyggelig kommentar!! =) Bloggen din er også inspirerende... du lager mye fint!! Ha en fin uke du også =)

Skriv en ny kommentar

hits